top of page
Flow Of Love_edited.jpg

Valmennus

Kaipaatko apua matkallasi?
Haluatko oppia tuntemaan itseäsi paremmin?
Oletko käännekohdassa?
Haluatko päästää irti ja vapautua vanhasta?
Tarvitsetko lisäboostia ja uutta energiaa?

Hei,

Onpa ihanaa, että löysit minut!

Transformaatio -prosessit ovat usein haastavia kulkea yksin, ja silloin valmennuksesta voi olla apua ja tukea, on tarpeesi päästä jostain vaikeasta olosta tai tilanteesta eteenpäin, tai saada lisää energiaa olemukseesi. Ihminen on ainutlaatuinen luomus ja haluni on auttaa sinua luomaan itsestäsi uniikki taideteos, juuri sellainen versio sinusta, jossa tunnet olevasi kotona. 

 

Marika on käynyt läpi oman elämänkokemuksen, joka on antanut hänelle syvää ymmärrystä ihmisyydestä. Hän uskoo, että jokainen ihminen on ainutlaatuinen ja ansaitsee tulla nähdyksi ja kuulluksi sellaisena kuin hän on. Hän haluaa auttaa sinua löytämään omat voimavarasi ja voimasi. 

Yksilövalmennukset ovat saatavilla etänä videopuhelun muodossa.
1h / 111€

 

Jos koet, että livenä tapaaminen on sinun juttusi, laita viestiä, niin keskustellaan lisää. 

Saatua palautetta

Ennen hoitoa olo on matalavireinen ja tukkoinen energioilta, mutta sen jälkeen olo on ollut kuin uudestisyntynyt, täynnä rakkautta, iloa, kiitolliisuutta ja keveyttä. Kaiken kaikkiaan on rauhallinen ja tasapainoinen olo ❤️🙏🏻 Tykkään Marikan suoruudesta, ei kiertele kaartele vaan sanoo asiat miten on ❤️✨️ Vahva suositus täältä Marikan valmennuksille, hänen läsnäolo, energia ja 100% sitoutuminen valmennettavaan on omaa luokkaansa. Hoidot ovat vahvoja ja tunteilta ei vältytä, itku tulee ja se puhdistaa ❤️ Marika on vahva, lämmin, opettavainen, rauhoittava ja aivan ihana ❤️✨ Jokainen valmennuskerta on ollut ainutlaatuinen ja odotan jo innolla seuraavaa ❤️ Kiitos, kiitos, kiitos 🙏🏻❤️✨️

”Workshopin lähipäivä oli todella antoisa. Pääsin ohjatuissa meditaatioissa syvään rentouteen, tunsin voimakkaita tunteita päästessäni kiinni asioiden juurisyihin ja sain juuri sillä hetkellä tarvitsemaani tukea, ohjausta ja helpotusta tunteisiini. Sain olla oma itseni kaikkine haavoineni ja koin saavani vahvistusta omalle voimalleni.

Sillä hetkellä kokemani tunteet muovautuivat voimatauluksi ”Tuskasta vapauteen” joka on opettanut minua tuomaan rohkeammin tunteitani esille. 

Workshop käynnisti matkan itseeni ja sitä kautta oma paranemisprosessi käynnistyi.

 

Workshopiin kuuluva mentorointi vahvisti edelleen omaa voimaani ja antoi uskoa siihen että kaikki kokemani on ollut tarpeellista henkisen kasvuni mahdollistamiseksi.

 

Kokonaisuudessaan voimaannuttava, vahvistava ja eheyttävä workshop upean Marikan ohjauksessa!”

 

Kiitollisin terveisin Johanna

bottom of page