top of page
8a20f320-f162-4107-a087-0d44249181dc.jpeg

Tilaustyöt

Marika Mustasillan maalaukset ovat ainutlaatuisia ja persoonallisia. Ne toteutetaan pääosin akryyliväreillä, mutta myös sekatekniikoita käytetään. Maalauksissa voi olla esimerkiksi hiiltä, kimalteita tai luonnon elementtejä.

 

Marika Mustasilta on saa inspiraatiota luonnosta. Hänen maalauksissaan näkyy usein luonnon kauneutta ja ihmeitä. Hän on kiinnostunut ihmisen sisäisestä maailmasta ja tunteiden ilmaisemisesta. 

 

Marika Mustasillan maalaukset ovat täynnä elämää ja energiaa. Ne ovat kuin pieniä taianomaisia maailmoja, jotka vievät katsojansa mukaansa.

 

Jos olet kiinnostunut tilamaan maalauksen, voit ottaa yhteyttä häneen sähköpostitse tai puhelimitse.

info@marikamustasilta.com

p. 040 509 2759

Kokemuksia ja tuntemuksia taiteesta

queen_edited.jpg

Olen ihmeissäni miten Marikan maalaukset avautuvat hiljalleen käsittelemään hyvin syviä ja hengellisiä, jopa ikuisia teemoja.

 

The Queenista löysin uskomattoman kauniin kuvituksen Luojasta joka luo uutta ja autenttista, tätä maailmaa jossa elämme. Ymmärsin miten syvä mysteeri koko elämme on.

 

Luoja oli oman luomistyönsä äärellä kiivaana ja rakastavana. Tunnistin maalauksessa valtoimen alkumeren, väkevän ja pyhän tuulen, hurjana myrskyävät aallot, järjestäytymättömän alkukaaoksen maan päällä ja kuin kruununa Luojan tanssimassa kuin dervissi luodessaan rakkaudestaan.

 

Katselen tuota maalausta joka aamu sänkyäni vastapäätä ja näen siinä yhä kauniimpia siveltimen liikkeitä, kuin se eläisi dynamiikassaan koko ajan! Kiitos, Marika tästä aarteesta! 🖤💚💖

Aiemmin tehtyjä tilaustöitä

bottom of page