Uniikkeja maalauksia, intohimolla ja rakkaudesta taiteeseen

marika_menestys.jpg

Hei,


ihanaa, että löysit minut. Olen Marika Mustasilta, yrityksen perustaja ja siveltimien äärellä intohimoisesti elämäntyötään toteuttava taiteilija. Taide on ollut läsnä elämässäni lapsesta asti, sillä olen imenyt sen itseeni jo äidinmaidosta ja kasvanut taiteen parissa. 


Minua inspiroi suuresti luonto ja ihmiset, molemmat kaikissa väreissä ja muodoissaan. Rakastan maanläheisiä, maadoittavia sävyjä. Mustat, valkoiset ja metallinhohtoiset maalit vievät minut taas erilaiseen maailmaan, tuovat ripauksen luksusta arjen keskelle sekä luovat ylellistä tunnelmaa. Värikkäät sävyt iloittelevat myös usein paletillani tuomassa raikkautta, keveyttä ja iloista kipinää.

 

Niin kuin ehkä huomaat, tunnen suurta rakkautta ihan jokaista maalipurnukkaani kohtaan ja täten koenkin, että minulla on sen myötä myös paljon annettavaa muille. Koen, että taiteeni on voimaannuttavaa, kaunista katsella sekä se voi kätkeä sisälleen merkityksellisiä asioita omistajalleen. Olen äärimmäisen kiitollinen, jos saan maalata palan juuri sinun matkaasi ja olla se taiteilija, jonka teos koristaa kotiasi tai vaikkapa työtilaasi. 

Rakkaudella,
 

marikaallekirj.png