top of page
marikaclarity.jpg
IMG_1422.jpg

Taide on minulle tärkeä itseilmaisun keino. Työstin vuosia omaa sisäistä maailmaani sen parissa. Nykyään teen voimaannuttavaa abstraktia taidetta, ja minulle on äärimmäisen tärkeää että teos hyväilee niin sielua kuin silmää.

Rakastan kauneutta ja näkyy mielestäni teoksissani, niiden värimaailma ja tunnelma voi vaihdella paljonkin, sillä minulla on kyky nähdä kauneutta kaikkialla, niin valossa kuin pimeydessä. On kunnia, jos teokseni puhuttelee sinua ja saa olla osa matkaasi  luoden tunnelmaa ja kauniita hetkiä tilassa, jonne se asetetaan.

Minulle on kerrottu, että olen hyvä kuuntelemaan ja minulle on helppo avautua. Oman henkisen prosessin myötä minulla on tullut vahva ohjaus valmennusten pariin.

 

Olen ohjannut retriittejä ja ryhmiä, sekä tehnyt yksityisvalmennuksia. Tapani työskennellä on intuitiivinen ja autenttinen. Pystyn toimimaan peilinä isojen muutosten parissa ja koen vahvuudekseni transformaatio prosessit, joissa todella saadaan elämänlaatua muutettua kohti todellista itseä ja täyttymyksellistä elämää. 

bottom of page