top of page
Sanonta, ”yhdessä naisessa on kaikki maailman naiset”, pitää mielestäni paikkansa. Voisin kertoa tuhat eri tarinaa siitä, kuka olen…  Tällä sivustolla esittelen kahta suurta rakkauden ja intohimon kohdettani: Taidetta ja valmennuksia.
marikaclarity.jpg
IMG_1422.jpg

Olen ollut lapsesta asti hyvin herkkä. Jopa arka ja sisäänpäin vetäytynyt.

 

Olen kokenut olevani joukkoon kuulumaton monessa kohtaa, ja kun lapsena juttelin mielikuvitusolennoille, sitä säikähdettiin. Koin, että maailmassa ei ole paikkaa aidolle minulle. Täten olen ahtanut itseäni milloin mihinkin muottiin sopiakseni, tullakseni hyväksytyksi ja rakastetuksi.

 

Nyt, aikuisena naisena olen oppinut rakastamaan itseäni ja antamaan itselleni sen, mitä tarvitsen. Solminut rauhan ja sisäisen liiton itseni kanssa. Tämä on tuonut mahdolliseksi sen, että uskallan tuoda lahjani näkyväksi myös maailmalle.

Taide on ollut minulle itseilmaisun keino. Työstin vuosia omaa sisäistä maailmaani sen parissa. Nykyään teen voimaannuttavaa abstraktia taidetta, ja minulle on äärimmäisen tärkeää että teos hyväilee niin sielua kuin silmää.

Rakastan kauneutta ja näkyy mielestäni teoksissani, niiden värimaailma ja tunnelma voi vaihdella paljonkin, sillä minulla on kyky nähdä kauneutta kaikkialla, niin valossa kuin pimeydessä. On kunnia, jos teokseni puhuttelee sinua ja saa olla osa matkaasi  luoden tunnelmaa ja kauniita hetkiä tilassa, jonne se asetetaan.

Minulle on kerrottu, että olen hyvä kuuntelemaan ja minulle on helppo avautua. Oman henkisen prosessin myötä minulla on tullut vahva ohjaus valmennusten pariin.

 

Olen ohjannut retriittejä ja ryhmiä, sekä tehnyt yksityisvalmennuksia. Tapani työskennellä on intuitiivinen ja autenttinen. Pystyn toimimaan peilinä isojen muutosten parissa ja koen vahvuudekseni transformaatio prosessit, joissa todella saadaan elämänlaatua muutettua kohti todellista itseä ja täyttymyksellistä elämää. 

bottom of page