Uniikkeja maalauksia, intohimolla ja rakkaudesta taiteeseen

marika goddess.jpg

Hei,


ihanaa, että löysit minut. Olen Marika Mustasilta, yrityksen perustaja ja siveltimien äärellä intohimoisesti elämäntyötään toteuttava taiteilija. Taide on ollut läsnä elämässäni lapsesta asti, olen kasvanut taiteen parissa ja vielä enemmän sen toteuttamisen myötä. 


Minua inspiroi suuresti kaikki kaunis ja maaginen, luonto ja ihmiset, kaikissa väreissä ja muodoissaan. Rakastan maanläheisiä, maadoittavia sävyjä. Musta ja valkoinen, sekä metallinhohtoiset maalit vievät minut taas erilaiseen maailmaan, tuoden luksusta sekä luoden ylellistä tunnelmaa. Värikkäät sävyt iloittelevat myös usein paletillani tuomassa raikkautta, keveyttä ja iloa, leikkisyyttä ja onnen tunteita!

 

Toivon, että taiteestani välittyy, kuinka tunnen suurta rakkautta ihan jokaista teostani kohtaan ja täten koenkin, että minulla on sen myötä myös paljon annettavaa muille. Koen, että taiteeni on voimaannuttavaa, kaunista katsella sekä se voi kätkeä sisälleen merkityksellisiä asioita omistajalleen. Innolla odotan, että saan maalata palan juuri sinun elämän matkaasi ja olla se taiteilija, jonka teos koristaa kotiasi tai vaikkapa työtilaasi tuoden hyvää energiaa ja taiteen taikaa jokaiseen päivääsi. 

Rakkaudella Marika