top of page

VERKKOVALMENNUS
Fix Your Crown

Haluatko vetää puoleesi unelmien elämän,  saada lisää merkityksellisyyttä elämääsi, löytää uuden kumppanin tai saada jo olemassa oleva suhteesi kukoistamaan, nousemaan nextille levelille?

Here it is;

Fix Your Crown - King Edition- 

Huhhuhh naiset! Nyt mitä teille kerron! Pitäkää jostain kiinni, se on nimittäin menoa nyt! Toinen kierros Fix Your Crown Online -valmennusta starttaa! Tällä kertaa vierailevina tähtinä mukana elämäni miehiä! 

Edeltävä valmennus piti sisällään irtipäästöä, itsensä rakastamista, oman itsensä arvostamista, seksuaalienergiaa, magnetismia. 

 

Tällä kierroksella käymme läpi seuraavia aiheita;

Sydänyhteyden luomisen, torjutuksi tulemisen pelon käsittelyn ja anteeksiannon. 

Miltä tuntuu olla ja elää Queen/King energiasta käsin, integroida nämä itseensä. Millaisia työskentelytapoja itsen tutkimiseen miehillä on, mitä voimme oppia niistä? Miten voimme ottaa omaan käyttöömme King-energiaa, aktivoitua, toimia, saada asioita aikaan. 

Miten antautua omalle feminiinisyydelle. 

Opimme luottamaan maskuliiniin, elämään ja miten saada sisäinen turvan tunne ja rauha. 

Ymmärrämme, kuinka tärkeä on tulla nähdyksi/kuulluksi. 

 

Miehen herkkyys ja siinä piilevät voimat. Dynamiikka parisuhteessa. Kipinän sytyttäminen. Voiko yhteyden luoda vai onko sen oltava selvä jo alusta asti? 

Mitä on traumabondaus.

Aito läsnäolo ja sallivuus. Kuinka olla rehellinen peili itsensä kautta toiselle. Arvokkaat ja ainutlaatuiset ihmissuhteet. Runsaudellinen elämä. 

 

Kuukauden mittainen matka, jota voit käydä omaan tahtiisi ja voit tarvittaessa palata livetallenteiden äärelle.

VALMENNUKSEN AIKATAULU

 

Pe 5.5 klo 17 Tervetuloa -Live

 

Vko 1. 

Ti 9.5 klo 17 Livewebinaari by Marika
Pe 12.5 klo 17 Valmennusvieraana Ville Nuotio

 

Vko 2. 
Ti 16.5 klo 17 Livewebinaari by Marika
Pe 19.5 klo 17 Valmennusvieraana Ilkka Koppelomäki

 

Vko 3. 
Ti 23.5 klo 17 Livewebinaari by Marika
Pe 26.5 klo 17 Valmennusvieraana Pauli Miekkonen

 

Vko 4. 
Ke 31.5 klo 17 Livewebinaari by Marika
Su 4.6 klo 15 Valmennusvieraana Hale Heikkilä

Livewebinaareihin sinun on hyvä varata rauhallista aikaa 1-2h. Valmennus tapahtuu suljetussa Facebook ryhmässä livelähetysten muodossa. Livet tallennetaan, joten voit käydä materiaalia läpi oman aikataulusi mukaan. 

Haluan, että valmennus on autenttinen, joten mukana on minulle tärkeitä ja rakkaita miehiä, jotka ovat eri alojen eksperttejä ja ovat olleet merkityksellinen osa omaa kasvuani. Yhdessä olemme enemmän ja tämän valmennuksen myötä koet kuinka uudet energiat pääsevät virtaamaan ja elämästäsi tulee täydempää! Voit käydä matkaa omaan tahtiisi, sillä livevideot tallennetaan ja ryhmä on käytössäsi 8.8.2023 asti.

 

Varaa paikkasi ainutlaatuiseen valmennukseen alla olevan painikkeen kautta. Jos tarvitset laskun tai osamaksun, voit laittaa viestiä yhteydenottolomakkeen kautta tai marika.mustasilta@gmail.com 

Milloin: 5.5-4.6.2023
Missä: Yksityinen Facebook -ryhmä
Hinta: 222€

Ilmoittautuminen päättyy 5.5 tai kun paikat ovat täyttyneet. Ostaessasi valmennuksen saat linkin FB ryhmään, jonka ovet aukeavat valmennuksen startatessa. Jos mieleesi heräsi kysymys, otathan yhteyttä.

 

Tehdään tästä elämäsi kevät ja voit astua entistäkin upeampana sinuna kohti ihanaa kesää!

Innolla yhteistä matkaamme odottaen,
-Marika 
 

Marika King Edition.jpeg
Marika King edition 2.jpeg
Marika koko vartalokuva tumma.jpeg

MARIKA MUSTASILTA

Hei ihana, olen Marika. Intuitiivinen taiteilija ja henkinen voimaantumisvalmentaja. Intohimonani on ihmisyys ja taide kaikissa muodoissaan ja väreissään! Kaunein taideteos on mielestäni ihminen, joka on aidosti ja autenttisesti oma itsensä. 

Jokaisella on kyky luoda itsensä uudelleen, tarvitsemme siihen usein peilejä, sellaisia joilla on jotakin jota itsestämme etsimme ja nämä peilit voivat näyttää sen kohdan meissä todeksi.  Täten voimme astua omaan voimaamme tuetusti, kunnes omat jalkamme kantavat ja siipemme ovat valmiit lentoon. 

Olen ohjannut retriittejä ja ryhmiä, sekä tehnyt yksityisvalmennuksia. Tapani työskennellä on intuitiivinen ja autenttinen. Pystyn toimimaan peilinä isojen muutosten parissa ja koen vahvuudekseni transformaatio prosessit, joissa todella saadaan elämänlaatua muutettua kohti todellista itseä ja täyttymyksellistä elämää. 

 

Haluan olla kanssakulkijana matkallasi ja auttaa sinua näkemään ainutlaatuisen kauniin, upean itsesi. Niin sisäisesti kuin ulkoisesti. 

Lämpimästi tervetuloa mukaan valmennuksiini. 

IMG_1304.jpeg

VILLE NUOTIO

12.5.2023

Olen tehnyt pitkän uran ihmissuhdetyössä ja toimin tällä hetkellä ratkaisukeskeisenä lyhytterapeuttina. Olen tavattoman kiinnostunut ihmisistä ja ihmisten välisistä suhteista ja olemassaolomme merkityksestä, niin sen valoisten kuin tummempien sävyjen osalta. 

 

Valmennusvuoroni teemoina tulee olemaan nähdyksi ja kuulluksi tulemisen tärkeys. Samalla käsittelen myös kuuntelemisen taitoa, oikeanlaista tukemista ja hyväksyntää. Selkeyden merkitys henkisessä kasvussa on myös esillä samoin ratkaisukeskeinen ja voimavaroihin pohjautuva elämäntapa. Kokonaisuudessaan aiheenani on toisen ihmisen kohtaamisen taito sen kaikilla tasoillaan. 

 

Ammennan luovuuteni ja jaksamiseni osallisuudesta pyhyyteen ja kauneuteen. Rakastan taidetta ja kulttuuria sekä ihmiskunnan laaja kulttuuriperintöä sen kaikessa rikkaudessaan. Hiljentyminen on minulle hyvin tärkeä osa elämää ja sen  kautta uudistan uudelleen ja uudelleen näköalaani tähän elämään. 

IG @luovaan.fi  @william_the_fire

www.luovaan.fi

Ilkka Koppelomaki_edited.png

ILKKA KOPPELOMÄKI

19.5.2023

llkka Koppelomäki on itsensä johtamisen valmentaja ja oman elämän ohjaamiseen tarkoitetun Saa mitä haluat -menetelmän kehittäjä. Ilkka on reilun 10 vuoden aikana auttanut menetelmällään tuhansia suomalaisia tekemään arjestaan parempaa ja saavuttamaan tavoitteitaan. Ilkan perustama Uskalla Innostua -tiimi on tehnyt vaikuttavaa työtä itsensä kehittämisen eteenpäin viemiseksi jo vuodesta 2007 asti. Ilkan missiona on ”vähemmän katkeria vanhuksia ja enemmän elämäänsä tyytyväisiä ihmisiä”.

Ilkalta on ilmestynyt neljä suosittua kirjaa itsensä kehittämiseen: ”Saa mitä haluat - Opas omannäköisen elämän toteuttamiseen”, oman elämän suunnittelukirja ”Saa mitä haluat - Elämäsi kirja”, itsensä kehittäjille suunnattu ”Saa mitä haluat -muistikirja” ja yläkouluikäisille suunnattu ”Saa mitä haluat: Nuoren kirja” ja vuonna 2023 ilmestyy Onnellisuusminuutti.

Ilkka on valmentanut ympäri Suomen ja ollut asiantuntijana eri medioissa itsensä kehittämisen, itsensä johtamisen, mielenhallinnan, innostumisen, valmentamisen, ihmissuhteiden ja hyvinvoinnin asiantuntijana.

www.uskallainnostua.fi, www.saamitahaluat.fi, www.ilkkakoppelomaki.com
IG @ilkkakoppelomaki, @uskallainnostua

Pauli Miekkonen.jpeg

PAULI MIEKKONEN

26.5.2023

Tervehdys ihmeelliset ihmiset!

Olen Pauli ja täynnä elämäniloa oleva valonsoturi ja vapaa sielu, joka rakastaa mm. luontoa, eläimiä, naurua, tanssia, urheilua, seikkailuja, diippejä keskusteluja, saunomista, avantoa, maailman matkailua, meditointia, kanssa ihmisiä ja maailman ihmeiden ihmettelyä. Inspiroidun toisista ihmisistä, jotka innostavat omalla esimerkillään minua kasvamaan ja kehittymään. 

Sytyn ihmisten valtavasta potentiaalista luoda mitä tahansa ja ihmisten intohimosta asioihin, jotka tulee heidän sydämestä käsin. Tehtäväni tässä elämässä on kohdata omia pelkojani ja vapautua niiden luomista rajoittavista ohjelmoinneista ja uskomuksista kohti läsnäolevampaa pyyteettömän rakkauden tilaa ja toimimista sydäntietoisuudesta käsin.

IG @paulimiekkonen 

Hale Heikkilä.jpeg

HALE HEIKKILÄ

4.6.2023

Hale on intuitiiviseen luomiseen hurahtanut muusikko, joka liikkuu sujuvasti luonnon äänien, erilaisten kulttuuri traditioiden, aikojen ja tapojen välillä, unohtamatta elektronisen dimensioiden alati aukenevia mahdollisuuksia. Hän rakastaa työskennellä luovasti yhteyksissä joiden tarkoitus on lisätä myötätuntoa ja vahvistaa kokijan omaa sisäistä ääntä eli intuitiota. 

 

Monipuolisen ”artistisen” ilmenemistavan lisäksi hän kouluttaa ja toimii rinnalla kulkijana yritysten/organisaatioiden/ryhmien ja henkilökohtaisissa muutosprosesseissa. Oman visionsa kirkastamisprosesseissa Halen sparrattavana käy niin yritysjohtajia, luovan työn tekijöitä, artisteja  kuin omasta henkilökohtaisen elämän kehittämisestä kiinnostuneita. Hänen metodinsa perustuu periksiantamattomaan tapaan löytää sisäinen ohjaus kokijasta itsestään.

 

IG @haleheal
www.hale.fi

bottom of page