Ajankohtaista

Tarjolla olevat kampanjat:

Limited edition ja Feminine Flow Online -Taideretriitti.  

Marika varikas tausta uusi 1.jpeg
Marika varikas tausta uusi 1.jpeg

Limited edition

LIMITED EDITION teokset ovat taas saatavilla!  🔥

 

Jos tilaisit teoksen, millainen se olisi, mitä värejä, olisiko siinä jokin teema? Entäpä antaisitko vapaat kädet vai kävisimmekö suunnitteluprosessin tarkkaan läpi? Nimittäin, ei ole suoria vastauksia näihin ja jokainen tilausteos on uniikki prosessi. Mikään toive ei poissulje sitä etteikö teoksesta tulisi voimakas ja maaginen!

 

Teos, joka muistuttaa joka päivä unelmista ja huokuu voimallista energiaa! ❤️ Näin joulun alla ja uuden vuoden kynnyksellä voi olla hyvä pysähtyä kiittämään kuluneesta, nauttia tästä hetkestä ja keskittyä luomaan, manifestoimaan tulevaa.

 

Tarjoan nyt siis viime vuonna suuren suosion saaneita Limited Edition teoksia, koko 38x46cm / 444€ ja koko 60x73cm / 888€. Tämä uniikki teos luodaan sinun toiveiden ja energioiden mukaisesti. Ihana Joululahjaidea itselle tai rakkaalle, tai vaikkapa yhteinen Rakkausteos puolison kanssa! Jos taulu jossain muussa koossa kiinnostaa, kysy tarjous ja luodaan elämäsi taideteos! 🥰❤️ 

Feminine flow.png

Feminine Flow -retriitti

Haluatko oppia maalaamaan ja antautua luovuuden virtaan? Tule toteuttamaan oma taideteoksesi Feminine Flow -Onlineretriitille ❤️ 

Tämä on verkossa tapahtuva intuitiivinen taideretriitti naisille, jotka haluavat inspiroitua, herättää luovuuden ja päästä toteuttamaan itseään ihanien naisten seurassa. Retriitti sisältää tervetuloliven Facebook -ryhmässä, ohjattuja meditatiivisia harjoitteita intuition äärelle sekä opetusta maalaamisesta. Pääset toteuttamaan intuitiivisen taideteoksen itsellesi ja esittelemään teoksesi kuvan kera sekä saat jakaa halutessasi tuntemuksia suljetussa FB ryhmässä. 

Voit osallistua, olit sitten jo kokeneempi taiteen tekijä tai haluat maalata ensimmäistä kertaa elämässäsi. Jokainen osaa tehdä taidetta. Tämä ei ole varsinainen tekniikkakurssi, mutta käymme läpi perusasioita ja tekniikoita, jotta jokainen pääsee alkuun ja oppii maalaamaan. Uskon, että jokainen joka haluaa, osaa maalata, sisäinen palo usein kaipaa kipinän sytyttäjää,  jotta feminiinen flow pääsee virtaamaan. Tällä retriitillä maalaamme pääosin akryyleilla kankaalle, mutta koska Feminine Flow voi olla mitä vain, opastan työskentelyä myös Sekatekniikan avulla (glitterit, korukivet, höyhenet ym). Voit tehdä taiteesta juuri niin villiä tai hillittyä kuin haluat. Ei rajoja, vaan inspiroivaa heittäytymistä luovuuden äärellä!


Voit maalata voimataulun itsellesi tai toteuttaa useampia teoksia! Millainen onkaan Sinun Feminine Flow kun luomisenergia saa virrata kauttasi vapaasti! Kerron ja näytän, kuinka luot intuitiivista taidetta sekä teemme meditatiivisia harjoitteita, joiden avulla pääset laskeutumaan syvemmin itseesi. 

Tämä retriitti vie sinut itsesi äärelle ja maalaamaan taulun, joka on tehty sydämesi ääntä kuunnellen. Pääset antamaan aikaa itselle, sekä voimaantumaan taiteen avulla. Retriitin vetäjänä toimii Marika Mustasilta, intuitiivinen kuvataiteilija.


Päivän ajaksi sinun on hyvä varata omaa rauhallista aikaa sekä omaa tilaa. Tarvikkeiden hankinnasta tulee sähköpostitse info, jotta tiedät mitä hankkia tai voit käyttää jo olemassa olevia jos sellaiset löytyy. Maalaamme akryylimaaleilla canvaspohjalle. 

 

Pe 6.1 klo 18-19 aloituslive Facebookissa.
La 7.1 klo 10-15 maalauspäivä -livet FB ryhmässä (lounastauko 12-13)
Sunnuntaina alkaa ”taidenäyttely”, oman teoksen esittely Facebook -ryhmässä. (Vapaa valinta) 

 

Ryhmä jää retriitin jälkeen käyttöösi 22.2.2023 ja livet tallennetaan, joten voit katsoa ne silloin kun sinulle parhaiten sopii. 
 
Hinta on 111 euroa. Varaa paikkasi pian, saat lisätietoja, maksuohjeet sekä kutsun FB -ryhmään: marika.mustasilta@gmail.com
Lämpimästi tervetuloa mukaan. ❤️

Feminine flow.png